Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan: Au fost montaţi peste 100 de metri de conductă nouă, preizolată, în zona Calea Rahovei – Ferentari

nicuşor dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că au fost montaţi peste 100 de metri de conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecţie a avariilor, în zona Calea Rahovei – Ferentari.

„Au fost montaţi peste 100 de metri de conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecţie a avariilor, în zona Calea Rahovei – Ferentari. S-a reuşit subtraversarea intersecţiei din zonă, pe un traseu de conductă de termoficare situat sub calea de rulare a tramvaielor.

În plus, 250 de metri de conducte provizorii au fost montate şi puse în funcţiune. Locatarii blocurilor din această zonă au apă caldă şi căldură furnizată prin intermediul acestor conducte provizorii, pe toată durata lucrărilor”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.

Edilul general a adăugat că lucrările fac parte din Obiectivul 6, Magistrala Progresu – Ferentari, care are o lungime totală a conductelor de 13 kilometri.

„Până în acest moment, Compania Municipală Energetica a înlocuit 9 kilometri de conductă veche, cu conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecţie a avariilor.

Apreciez eforturile lucrătorilor Companiei Energetica, care, deşi muncesc în condiţii foarte dificile, au realizat această lucrare în doar 48 de ore”, a mai spus Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri