Caută
Close this search box.

Prinţul William şi Kate se mută în Castelul Windsor

prinţul william

Prințul William și soția sa, Kate, vor locui în Castelul Windsor, după ce în această vară s-au mutat într-o vilă, aflată în apropierea acestuia. Decizia a fost comentată intens de presa britanică. Tabloidele spun că este o nouă lovitură pentru Ducii de Sussex.

Primul pas a fost făcut în această vară, când cei doi și copiii lor s-au mutat în Adelaide Cottage, o vilă cu patru camere, aflată în apropierea castelului.

Anunțul mutării a fost întors pe toate părțile, de presa din Marea Britanie. Unele tabloide titrează că această decizie luată de Kate și William este o ultimă lovitură pentru Harrry și Meghan Markle, care au dorit să aibă mai multe apartamente în Castelul Windsor, atunci când s-au căsătorit.

Au primit în schimb doar o vilă, în apropiere, în care au și locuit până în 2020, când au renunțat la îndatoririle regale.

Tot presa britanică mai scrie că această decizie a fost luată și pentru că vila din apropierea castelului este mult prea mică și nu este demnă de un viitor rege al Marii Britanii, scrie EvZ.

În plus, Castelul Windsor este considerat a fi a doua casă a familiei regale, după Palatul Buckingham. A fost și una dintre reședințele preferate de Regina Elisabeta a II-a, potrivit express.co.uk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri