Caută
Close this search box.

PSD a decis excluderea deputatului de Argeş Aurel Bălăşoiu, suspendat de pedofilie

aurel bălăşoiu

Conducerea PSD anunţă că a decis sâmbătă excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu şi că se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat.

În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare. Social-democraţii nu precizează motivul excluderii.

”Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu. De asemenea, PSD se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare”, precizează formaţiunea, într-o postare pe Facebook..

După anunţul PSD, imagini în care ar apărea deputatul în ipostaze intime, alături de un băiat, au fost publicate de Gândul. Întrebat dacă a întreţinut relaţii sexuale cu minori, deputatul a declarat că nu recunoaşte.

”Voi merge înainte şi voi lupta! Merg înainte, nici o problemă! M-au exclus, nici o problemă! Nu recunosc! (n.red. – Răspunsul pe care ni l-a dat la întrebarea ”Recunoaşteţi că aţi întreţinut relaţii sexuale cu minori?”)”, a declarat Bălăşoiu, pentru Gândul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri