Caută
Close this search box.

Surse. Premierul Ciucă ar urma să-i ceară mâine demisia lui Vasile Dîncu

vasile dîncu

​​Declarațiile lui Vasile Dîncu despre negocierile cu Rusia sunt pe cale să pună punct mandatului acestuia.

Potrivit acestora, PSD nu se va opune remanierii lui Vasile Dîncu, ministrul fiind pus pe lista remaniabililor de către Marcel Ciolacu, de mai multă vreme.

La revenirea în țară, de la Reuniunea NATO a miniştrilor Apărării, de la Bruxelles, premierul Nicolae Ciucă ar urma să-i ceară demisia din Guvern, au declarat surse din coaliție.

Potrivit acestora, PSD nu se va opune remanierii lui Vasile Dîncu, ministrul fiind pus pe lista remaniabililor de către Marcel Ciolacu, de mai multă vreme, informează HotNews.

De altfel, liderul social-democraților nu a exclus tranșant varianta remanierii, susținând că, dacă premierul o va cere, se va discuta în Coaliție.

„Îl aștept pe dl ministru să revină în țară de la ministeriala NATO. Trebuie să avem o discuție cât se poate de deschisă față de opinia dumnealui. Nu este opinia Guvernului și atunci va trebui să tranșăm foarte clar acest aspect”, a declarat Nicolae Ciucă.

Declarațiile ministrului Apărării, Vasile Dîncu, au fost taxate, pe rând, de președintele Klaus Iohannis, liderul PSD, Marcel Ciolacu, și acum de premier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri