Caută
Close this search box.

Trump dă CNN în judecată, pentru defăimare. Despăgubiri: 475 de milioane de dolari

trump

Fostul preşedinte american Donald Trump a dat în judecată postul american CNN, pe care-l acuză de defăimare, din cauză că se teme că ar candida din nou la fotoliul de la Casa Albă, în 2024, şi-i torpilează astfel candidatura în mod continuu şi îi cere despăgubiri în valoare de 475 de milioane de dolari, relatează AFP.

CNN, unul dintre principalele posturi de televiziune din Statele Unite, ”a încercat să-şi folosească imensa influenţă – pretinzând că este o sursă de informaţii «de încredere» – pentru a-l defăima pe reclamant în rândul telespectatorilor şi cititorilor săi, cu scopul de a-l înfrânge politic”, se arată în această plângere depusă în Florida, citată de News.ro.

”Campania de descurajare purtată de CNN, sub forma defăimării şi calomnierii reclamantului, n-a făcut decât să crească în aceste ultime luni, pentru că CNN se teme că reclamantul candidează în alegerile prezidenţiale din 2024”, potrivit aceleiaşi surse.

Omul de afaceri acuză CNN mai ales de faptul că foloseşte expresia ”Marea Minciună” atunci când vorbeşte despre acuzaţiile sale, potrivit cărora i-ar fi fost furate alegerile prezidenţiale din 2020, de către actualul preşedinte, Joe Biden.

”Marea Minciună este o trimitere directă la o tactică folosită de către Adolf Hitler şi care apare în Mein Kampf”, se arată în plângere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri