Caută
Close this search box.

Trupele ruse, printre care criminali din grupul Wagner, se îndreaptă către estul Ucrainei

wagner

Operațiunile ofensive ucrainene continuă să pună presiune asupra forțelor rusești atât în nord-estul cât și în regiunea Herson din sud, se arată în ulima evaluare britanică.

Rusia continuă să acorde o prioritate ridicată propriilor sale operațiuni ofensive în sectorul central al Donbasului, în special în apropierea orașului Bakhmut, potrivit evaluării de luni dimineață a ministerului britanic al apărării, în care precizează că în cadrul trupelor se numără și pușcăriași proaspăt recrutați de grupul Wagner.

În ultima săptămână, forțele rusești au avansat până la 2 km spre oraș pe două axe, în încercare de a pătrunde în Bakhmut, care a suferit pagube foarte mari din cauza bombardamentelor. mai spun serviciile secrete militare britanice

Eforturile continue ale Rusiei de a progresa în ofensiva sa din Donbas, în fața amenințărilor grave pe flancurile sale operaționale, evidențiază imperativul de a obține succese operaționale, subliniind în același timp și designul operațional inflexibil care a subminat planurile sale de până acum.

Trupele rusești se apropie de orașul Bakhmut, important din punct de vedere strategic în estul țării, după ce au avansat până la 2 km spre oraș în ultima săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri