Caută
Close this search box.

Un şofer fără permis a lovit trei maşini parcate în Constanţa în timp ce era urmărit de poliţişti

Un şofer fără permis a lovit trei maşini parcate în municipiul Constanţa în timp ce era urmărit de poliţişti, pe numele său fiind întocmit dosar penal.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că sâmbătă seara, poliţiştii au făcut semnal de oprire pentru o maşină, care şi-a continuat deplasarea. În timp ce era urmărit de poliţişti, şoferul a lovit trei maşini parcate.

„La data de 8 octombrie, în jurul orei 23.35, poliţiştii au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe strada Prelungirea Caraiman, iar la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu trei autoturisme parcate”, a transmis IPJ Constanţa.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru această perioadă. De asemenea, anchetatorii au mai aflat că maşina respectivă este proprietatea unei femei, în vârstă de 51 de ani.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri