Caută
Close this search box.

USR vrea suspendarea dezbaterii legilor justiţiei până când va fi publicat avizul Comisiei de la Veneţia

stelian ion

Deputatul USR Stelian Ion le solicită liderilor coaliţiei să suspende dezbaterea în Parlament a legilor justiţiei până în decembrie, când va fi publicat avizul Comisiei de la Veneţia.

„Comisia de la Veneţia urmează să prezinte o opinie pe legile justiţiei în luna decembrie, potrivit calendarului oficial publicat astăzi. Asta înseamnă că este timp suficient, din decembrie până în iunie 2023, ca legile propuse de Cătălin Predoiu să fie adoptate, astfel încât să fie respectat termenul din PNRR.

Şi adoptate într-o formă care să respecte standardele europene şi opinia Comisiei de la Veneţia. Le solicit liderilor coaliţiei să suspende dezbaterea în Parlament a legilor lui Predoiu până în decembrie, când va fi publicat avizul Comisiei de la Veneţia”, a scris fostul ministru al Justiţiei, pe Facebook.

Comisia de la Veneția urmează să prezinte o opinie pe legile justiției în luna decembrie, potrivit calendarului oficial publicat astăzi.

Asta înseamnă că este timp suficient, din decembrie până în iunie 2023, ca legile propuse de Cătălin Predoiu să fie adoptate, astfel încât să fie respectat termenul din PNRR. Și adoptate într-o formă care să respecte standardele europene și opinia Comisiei de la Veneția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri