Caută
Close this search box.

Accident grav la intrarea în Târgu Jiu, trei persoane au fost rănite

Circulaţia este blocată vineri seara pe DN 67 după un accident rutier în care a fost implicat un autoturism ce a lovit indicatorul din beton de la intrarea în municipiul Târgu Jiu, informează Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, pe DN 67, la intrarea în municipiul Târgu Jiu dinspre Motru, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un parapet. În urma impactului, trei persoane au fost rănite.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

ISU Gorj a anunţat că victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgu Jiu.

„În urmă cu puţin timp am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier produs pe raza localităţii Băleşti în care a fost implicat un autovehicul care a lovit indicatorul din beton care indică intrarea în municipiul Târgu Jiu.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu şi două echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, care au constatat că în urma impactului au rezultat trei victime.

Este vorba despre 2 bărbaţi şi o femeie, care au primit primul ajutor calificat la faţa locului, iau ulterior au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe. Două dintre victime erau în stare de semiconştienţă, iar una conştientă”, au declarat reprezentanţii ISU Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri