Caută
Close this search box.

Aleksandr Dughin cere executarea lui Vladimir Putin

aleksandr dughin

Într-un acces de furie, după retragerea trupelor ruse din Herson, Aleksandr Dughin, filozoful ultranaționalist rus, supranumit ideologul lui Vladimir Putin, s-a dezlănțuit.

El a cerut ca liderul rus să fie răsturnat de la putere, chiar executat. Ieşirea a fost într-o postare de pe canalul său de Telegram, pe care ulterior a șters-o.

Dughin, a cărui fiică a fost ucisă într-un atentat cu mașina, cu bombă, la Moscova, la începutul acestui an, a postat un citat din „The Golden Bough”, de Sir James Frazer, în care un rege este ucis, pentru că nu a putut aduce ploaia, în timpul secetei.

„Herson este predat. Un oraș rusesc a capitulat, capitala uneia dintre regiunile din Rusia – la fel cum ar fi Belgorod, Kursk, Donețk sau Simferopol. Dacă nu-ți pasă, atunci nu ești rus.

Rușii strâng acum din dinți de durere, plâng și suferă ca și cum inimile le-au fost smulse, copiii, frații, mamele și soțiile le-au fost uciși în fața ochilor lor. Dacă nu te doare acum, nu ești nimic.

Autoritățile sunt responsabile pentru asta. Care este sensul autocrației: Oferim conducătorului deplinătate absolută de putere ca să ne salveze pe toți, poporul, statul, oamenii, cetățenii, într-un moment critic”, a scris Dughin, conform Ziare.com.

„Autocrația are și un dezavantaj. Completitudinea puterii în caz de succes, dar și integralitatea responsabilității pentru eșec, soarta «regelui ploii».

Surovikin (n.r – generalul care conduce trupele ruse din Ucraina) nu este politician, este responsabil de partea tehnică a războiului. Decizia nu este la el. Și nici PR-ul nu-l va mai salva într-o situație critică, tehnologiile politice nu funcționează deloc.

Istoria vorbește astăzi. Aceasta nu este o trădare, este un pas către Armaghedon. Condițiile victoriei Vestulului, această civilizație a Satanei, nu vor fi niciodată acceptabile pentru Moscova. Asta înseamnă că, tactic, armele nucleare și armele nucleare strategice vor rămâne“, a continuat filozoful ultranaționalist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri