Caută
Close this search box.

Apropiaţii lui Donald Trump nu se înţeleg ce are acesta de făcut, în continuare

donald trump

The Guardian informează că sunt neînțelegeri în cercul de apropiați ai lui Donald Trump.

Unii consideră că acesta ar trebui să-și anunțe candidatura săptămâna viitoare, așa cum era planificat, în timp ce alții susțin că ar fi mai bine să amâne evenimentul, până după al doilea tur al alegerilor din Georgia (SUA).

Donald Trump a sugerat public că urmează să-și anunțe candidatura în alegerile prezidențiale din 2024, după aflarea rezultatelor alegerilor intermediare, bazându-se pe faptul că republicanii vor obține victorii importante.

Evenimentul ”Marele Anunț” este programat să aibă loc marți, 15 noiembrie, iar o parte dintre invitații au fost trimise deja. Acum însă sunt disensiuni în cercul de apropiați ai fostului președinte, după ce Partidul Republican nu a obținut rezultatele scontate, iar o parte dintre candidații susținuți de Trump nu au performat.

Unii dintre consilierii săi politici îl presează să își anunțe candidatura conform calendarului stabilit, ca să nu pară slăbit după alegeri, în timp ce alți apropiați de-ai săi cred că acesta ar trebui să amâne anunțul până după al doilea tur al alegerilor pentru Senat din Georgia.

Aceștia din urmă susțin că este mai bine ca Donald Trump să aștepte al doilea tur de scrutin din Georgia, unde candidatul susținut de fostul președinte american se luptă pentru funcția de senator cu un democrat, conform Biziday.

Conform acestora, o victorie a republicanului i-ar conferi o mai mare credibilitate lui Trump, în plus, timp să evalueze și rezultatele alegerilor din Arizona și Nevada, unde cursa este prea strânsă pentru a fi declarat vreun câștigător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri