Caută
Close this search box.

Clotilde Armand îi răspunde lui Toni Greblă: A ieşit prefectul PSD, să-şi conteste propriul act

clotilde armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a replicat după anunţul prefectului Capitalei privind sesizarea instanţei de judecată, pentru anularea celor cinci dispoziţii, prin care aceasta s-a desemnat în funcţia de manager de proiect şi şi-a majorat indemnizaţia lunară, cu până la 30%.

Ea spune că ”a ieşit prefectul PSD să-şi conteste propriul act ca să-l apere pe primarul Diamantelor – cel care a făcut sesizarea împotriva sa la ANI”. Clotilde Armand acuză PNL şi PSD că ”au intrat în campania electorală cu ajutorul presei aservite şi a instituţiilor publice pe care le controleză, totul cu un singur scop, remufarea la resursele financiare ale bugetului local”.

”A ieşit prefectul PSD să-şi conteste propriul act ca să-l apere pe primarul Diamantelor – cel care a făcut sesizarea împotriva mea la ANI. Unde aţi mai pomenit aşa ceva?! Bun. Hai să prezentăm nişte fapte, să le demonstrăm cu legea în mână că sunt penibili”, afirmă Clotilde Armand.

Ea prezintă ”un document pentru a spulbera toate acuzaţiile nefondate pe care le-a auzit în ultimele zile despre ea, făcute de diverşi actori politici”.

Potrivit lui Clotilde Armand, este vorba despre Dispoziţia 715/18 februarie 2022 prin care preia direct coordonarea proiectului de prevenire a corupţiei în Primăria Sectorului 1 şi care a fost avizată pentru legalitate, pe 8 martie 2022, de către Prefectul Capitalei.

”Cu alte cuvinte, reprezentantul în teritoriu al Guvernului PSD-PNL nu a găsit nimic în neregulă ca eu, primarul Sectorului 1, să conduc un proiect din fonduri europene şi nu a contestat dispoziţia în instanţă.

“La data examinării legalităţii, nu au fost reţinute elemente care să conducă (…) la atacarea acestora la instanţa de contencios-administrativ,” se arată în răspunsul Instituţiei Prefectului”, afirmă Clotilde Armand.

”Acesta este doar unul dintre documentele oficiale pe care le deţin şi cu ajutorul cărora voi demonstra că toată această hărţuire este un scenariu prost scris de către cei care vor ca banii Sectorului 1 să revină la firmele de partid.

Este o dovadă clară că PNL şi PSD au intrat în campania electorală cu ajutorul presei aservite şi a instituţiilor publice pe care le controleză.

Totul cu un singur scop: remufarea la resursele financiare ale bugetului local. Dragi liberali şi social-democraţi, vă anunţ că nu voi ceda acestor presiuni şi voi continua reforma pe care am început-o pentru a scoate corupţia din administraţia locală a Sectorului 1”, spune Clotilde Armand.

Prefectul Toni Greblă anunţă că a sesizat instanţa de judecată, solicitând anularea celor cinci dispoziţii prin care Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a desemnat în funcţia de manager de proiect şi şi-a majorat indemnizaţia lunară cu până la 30%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri