Caută
Close this search box.

Cristian Preda, după ce a analizat teza de doctorat a lui Lucian Bode: ar pica și „un examen de anul I într-o facultate de științe politice sau relații internaționale”

lucian bode

Cristian Preda, decanul Facultății de Științe Politice de la Universitatea București, a analizat teza de doctorat a lui Lucian Bode, ministru al Afacerilor Interne și secretar general al PNL, și a sugerat că acesta ar pica și „un examen de anul I într-o facultate de științe politice sau de relații internaționale”.

„Mi-am petrecut weekendul analizând teza lui Lucian Bode. Am încheiat evaluarea. Ea va fi publicată în curând pe site-ul «Revistei 22».

Reproduc deocamdată doar concluzia: «Cele 220 de pagini prezentate de Lucian Bode în vederea obținerii titlului de doctor nu întrunesc condițiile cerute în asemenea cazuri. Ele vădesc un nivel de abilități intelectuale care nu ar îngădui, în opinia mea, nici măcar obținerea unei note de trecere la un examen de anul I într-o facultate de științe politice sau de relații internaționale»”, a scris decanul universitar, duminică, pe Facebook.

 

Jurnalista Emilia Șercan a dezvăluit recent că în teza de doctorat cu pricina Lucian Bode a scris „Fukuyama”, numele unui celebru politolog și specialist în relații internaționale,” în loc de „Fukushima”, centrala din Japonia unde a avut loc dezastrul nuclear din 2011.

Citește și: IGSU a derulat controale inopinate la cluburi de noapte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri