Caută
Close this search box.

VIDEO Denise Rifai: Am 37 de ani și nu am încă un copil

Invitată la emisiunea online „În Oglindă”, cu Mihai Ghiţă, Denise Rifai de la Kanal D a mărturisit că și-ar fi dorit să aibă un copil. Dar a dat întâietate carierei şi nu a găsit încă bărbatul potrivit.

„Am 37 de ani și nu am încă un copil, m-am concentrat pe carieră, total pe carieră, și pe tot ceea ce consider eu că trebuie să construiesc în viața asta.

Mi-ar fi plăcut foarte mult să am un copil, dar cum să-l am? Când să-l fi crescut, în anii ăștia în care a trebuit doar să muncesc? E și cu minusuri, nu doar cu plusuri.

Mă doare… Mă uit, râvnesc la ei, dar sunt cerebrală. Îmi dau seama că nu am timpul necesar, pentru că un copil nu este orice chestie, nu e o jucărie, are nevoie de mine. (…) Nu poți să faci un copil și să îl arunci așa, n-ai cum (…).

Mi-ar plăcea, la un moment dat, să cunosc un bărbat pe care să-l simt tată pentru copiii mei. Eu nu am făcut copii până acum, pentru că nu am întâlnit acel bărbat. Îmi doresc echilibru în cuplu. (…)

Mi-ar plăcea să am un bărbat pur sânge. Dacă e creștin, să fie creștin, dacă e musulman, să fie musulman. Tatăl meu vreau să fie mândru de cel pe care îl voi alege să îmi fie bărbat”, a spus Denise Rifai, prezentatoarea „40 de întrebări” de la Kanal D, la emisiunea  „În Oglindă”, difuzată pe canalul de youtube ,,theXclusive”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri