Caută
Close this search box.

După frig şi ploi, vremea se încălzeşte din nou

Vremea se răcește de astăzi și sunt așteptate ninsori, dar săptămâna viitoare temperaturile vor crește din nou peste media acestei perioade, a spus la Digi24 Gabriela Băncilă, director în cadrul ANM.

„Foarte probabil ca a doua parte a săptămânii viitoare să aducă din nou temperaturi de peste 10 grade, chiar până la 13, 14, posibil chiar 15 grade. De aceea, această reținere pe care o am despre a vorbi despre un val de frig”, a explicat Băncilă la Digi24.

„În ceea ce privește luna decembrie, „pot să vă vorbesc despre media săptămânală, despre estimările săptămânale pentru prima și a doua săptămână din luna decembrie. Semnalul pentru precipitații nu este unul foarte, foarte concludent, iar regimul termic este unul normal, spre puțin mai cald pentru partea de vest.

Temperatura va fi apropiată de normal și cu o tendință spre ușor mai cald. Deci probabil că valori termice de 8, 9, 10 grade la mijlocul zilei pentru foarte multe localități din zonele joase ale țării”, a spus meteorologul. Ea a adăugat că e posibil să avem o iarnă blândă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri