Caută
Close this search box.

Formate digitale noi pentru revistele ”Cunoașterea Științifică”, ”Intelligence Info” și ”IT & C”

„Din experiența noastră cu cărțile și revistele digitale de peste 20 ani, și din analiza datelor actuale pe Internet, rezultă că foarte mulți cititori preferă, pe lângă cel mai cunoscut format digital (PDF), și formatele standard de carte electronică (EPUB) și cele folosite de cititoarele Kindle de la Amazon (MOBI este unul din aceste formate)”, se afirmă într-un comunicat de presă difuzat de MultiMedia Publishing.

Astfel, începând de astăzi 22 noiembrie 2022, cititorii noștri pot descărca gratuit revistele ”Cunoașterea Științifică” (https://www.cunoasterea.ro/), ”Intelligence Info” (https://www.intelligenceinfo.org/) și ”IT & C” (https://www.internetmobile.ro/) în toate cele trei principale formate digitale.
Cele trei publicație apar trimestrial începând din septembrie 2022, intenționând să ajute la înțelegerea naturii globale a provocărilor actuale.
„Prin ele încercăm să promovăm un dialog între diverse perspective și experiențe, bazat pe cercetări originale asupra practicii și studiului domeniilor respective la nivel național, european și global.
Publicațiile permit cercetătorilor și practicienilor, atât din sectorul public cât și din cel privat, să-și împărtășească cunoștințele, ideile și abordarea cu privire la studiile specifice. Misiunea noastră este axată pe oferirea de șanse egale cadrelor universitare și practicienilor din domeniile specifice să discute și să provoace idei consacrate și emergente, să abordeze lacunele existente în cunoaștere prin promovarea noilor cunoștințe, și să modeleze evoluția cunoașterii dincolo de comunitățile tradiționale de cercetare”, mai spune editorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri