Caută
Close this search box.

Liviu Brătescu, senator PNL: Marcel Ciolacu şi-a făcut un obicei prost de a-şi ataca partenerii

liviu bratescu

Senatorul PNL Liviu Brătescu susţine că operaţiunea PSD, de a arunca vina, pentru toate crizele prin care trecem, pe PNL nu întăreşte guvernarea şi nici nu îi ajută pe oameni să treacă prin greutăţile momentului.

Liviu Brătescu a afirmat că PNL este cu responsabilitatea guvernării, iar PSD cu pasarea responsabilităţii.

„Astfel se împart rolurile în actuala coaliţie, din păcate. Marcel Ciolacu şi-a făcut un obicei prost de a-şi ataca partenerii, pentru motive dintre cele mai imaginare.

S-a întâmplat din nou în Vrancea, când liderul PSD, ministrul Florin Spătaru şi europarlamentarul Mihai Tudose au lansat noi acuzaţii şi ironii la adresa PNL, a premierului şi a miniştrilor săi”, a precizat senatorul liberal, conform News.ro.

Liviu Brătescu a declarat că „este absolut penibil ce se întâmplă” şi a acuzat PSD că a fugit mereu de la guvernare, când au apărut situaţii de criză.

„Acum este prima dată când pesedişti trebuie să ia decizii care să protejeze România, nu doar să critice din opoziţie. În schimb, Marcel Ciolacu face tot ceea ce a învăţat, din ce observăm: să paseze responsabilitatea, să dea vina pe altcineva, să fugă de responsabilitate.

Liderul PSD uită că acum este la guvernare, că o criză nu se depăşeşte cu glume făcute în faţa colegilor de partid, pe seama partenerilor de coaliţie, şi că răspunde pentru deciziile luate.

Electoratul vede şi sunt sigur că ne judecă pe fiecare după acţiunile noastre. Operaţiunea PSD, de a arunca vina, pentru toate crizele prin care trecem, pe PNL, nu face nici să întărească guvernarea şi nici nu îi ajută pe oameni să treacă prin greutăţile momentului”, a adăugat senatorul PNL, Liviu Brătescu, conform News.ro.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat la conferinţa de alegeri a social-democraţilor din Vrancea că PSD nu a intrat pe uşa din dos la guvernare, ci PSD a câştigat alegerile parlamentare.

„Au dorit să ne demonstreze timp de doi ani că sunt incapabili, creând o majoritate de dreapta, să guverneze fără PSD, a fost ambiţia lor. Problema este cu ce am greşit noi şi românii să ni se întâmple o asemenea nenorocire”, a spus Ciolacu.

La acelaşi eveniment, europarlamentarul Mihai Tudose le-a cerut membrilor PSD să le explice alegătorilor teoria votului util: „bă ţi-o place de nu ştiu cine, dar aia cu plăcutul, te mai duci de Crăciun, de anul nou, dacă-ţi place foarte tare, poate te duci într-un weekend.

Dar pentru viaţă, pentru a face ceva şi pentru a fi bine, bă, social-democraţia, totuşi, hai să nu mai facem experimente cu viaţa noastră (..) Spuneţi-le că avem exemple şi am demonstrat în ultimii 20-30 de ani că suntem singura soluţie pentru această ţară”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri