Caută
Close this search box.

MAI: Peste 880 de infracţiuni, semnalate în ultimele 24 de ore

Ministerul Afacerilor Interne anunţă că, în ultimele 24 de ore, au fost semnalate peste 880 de infracţiuni, iar 190 de infractori au fost prinşi în flagrant. În acelaşi interval, au fost depistaţi 16 autori ai unor infracţiuni şi au fost prinşi 18 urmăriţi naţional sau internaţional

”La nivelul structurilor de poliţie au fost semnalate 884 de posibile infracţiuni, peste 23% dintre acestea fiind din oficiu. În baza probatoriilor administrate de poliţişti în cauze penale aflate în lucru, în cursul zilei de ieri, s-au dispus măsuri preventive pentru 27 de persoane”, a transmis, duminică, MAI, într-un comunicat d epresă.

Sursa citată a precizat că, în urma investigaţiilor desfăşurate de poliţişti, au fost identificaţi 16 autori în 11 dosare penale cu zutor necunoscut, aflate în evidenţă.

De asemenea, echipajele de poliţie au depistat 18 persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale.

”Sâmbătă, poliţiştii şi jandarmii au prins în flagrant 190 de autori de infracţiuni, care au săvârşit 185 de fapte penale”, a mai transmis MAI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri