Caută
Close this search box.

Ministrul rus de Externe, dus de urgență la spital, în Bali

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a fost transportat la spital după ce a suferit o problemă de sănătate în urma sosirii sale la summitul Grupului celor 20 de la Bali, au anunțat luni autoritățile indoneziene, relatează ABC News.

Trei oficiali guvernamentali și medicali indonezieni au declarat pentru The Associated Press că diplomatul rus a fost tratat pe insula-stațiune.Toți au refuzat să fie identificați deoarece nu au fost autorizați să discute public despre acest subiect.

Două dintre persoane au declarat că Lavrov era tratat pentru o afecțiune cardiacă.

Au existat chiar zvonuri cum că er fi fost vorba de un infarct miocardic, dar nimeni nu a confirmat oficial acest lucru. Dimpotrivă, Ministerul de Externe rus a negat printr-un comunicat că Serghei Lavrov (72 de ani) ar fi avut probleme medicale. Totuși, guvernatorul Regiunii Bali a confirmat că ministrul ar fi ajuns la spital, unde ar fi fost supus unor controale și teste, după care a plecat la întâlnirea pentru care venise.

Reamintim că Serghei Lavrov participă la summitul Grupului celor 20 de la Bali (unde, în mod normal, vin șefii de state) în locul președintelui rus Vladimir Putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri