Caută
Close this search box.

Parchetul General preia ancheta în dosarul sinuciderii fiului procurorului Teodor Niţă

Secţia de Urmărire Penală de la Parchetul General a preluat ancheta în dosarul în care se efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care fiul procurorului Teodor Niţă s-a împuşcat în cap, au declarat surse judiciare, citate de Agerpres.

În acest caz, sunt efectuate cercetări in rem pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi ucidere din culpă.

Executorul judecătoresc Adrian Petrică Niţă, în vârstă de 31 de ani, s-a împuşcat duminică în cap.

El este fiul procurorului Teodor Niţă, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, devenit cunoscut pentru investigaţiile derulate cu privire la importul ilegal de deşeuri în România prin Portul Constanţa.

Potrivit presei locale, Adrian Petrică Niţă s-a deplasat duminică la locuinţa tatălui său, de unde a luat un pistol care îi aparţinea procurorului, după care s-a dus la apartamentul în care locuia cu chirie şi s-a împuşcat în cap. Înainte de a se sinucide, el ar fi trimis un mesaj tatălui său, în care şi-a explicat gestul. Procurorul Niţă a plecat de urgenţă spre locuinţa fiului, unde l-a găsit împuşcat în zona capului, dar încă avea semne vitale.

Citeşte şi: În 2023, Enel pleacă din România

A sunat la 112 şi două echipaje SMURD – un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de terapie intensivă mobilă – s-au deplasat la faţa locului şi au început manevrele de resuscitare. Tânărul a fost transportat apoi la spital, însă a decedat după câteva ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri