Caută
Close this search box.

Prima reacție a lui Dan Petrescu după ce CFR Cluj s-a calificat în „primăvara” Conference League

dan petrescu

CFR Cluj și-a îndeplinit joi misiunea: a învins-o pe FC Ballkani și s-a calificat în play-off-ul pentru optimile Conference League.

După meciul din Gruia, Dan Petrescu a vorbit despre performanța reușită de echipa sa.

Petrescu a afirmat că CFR a reușit „ceva incredibil” în grupele Conference League și a spus că niciun antrenor nu va reuși să egaleze performanțele sale.

„Cred că e cea mai importantă victorie a sezonului. Nu mă așteptam să facem zece puncte când a început grupa. Când am văzut Sivasspor și Slavia, nu mă gândeam că vom face zece puncte. Mă gândeam cu Ballkani să facem mai multe puncte, dar cele șase cu Slavia ne-au calificat, cu toate că cel mai greu meci a fost cel de azi, mai ales că la 1-0 am ratat două penalty-uri la aceeași fază.

Veneam după două meciuri în care totul a fost împotriva noastră: penalty-uri inventate, goluri din ofsaid, goluri anulate nouă. Mă gândeam ce mai urmează, zic să vezi că dă Slavia gol în minutul 90 și luăm și noi gol.

Le-am zis băieților înainte de meci că au demonstrat că merită să fie în Europa, au jucat deja 13 meciuri, au făcut un efort extraordinar, dar, dacă nu vor câștiga azi, va fi degeaba.

E bine și pentru club, din punct de vedere financiar, e încredere. Mă bucur foarte mult și pentru fani, care ne-au ajutat azi. O victorie mare pentru toată lumea. Mă bucură orice victorie. E clar că nu-mi place să luăm gol. Eroul grupei? Echipa, toți jucătorii. Mai sunt unii care au plecat, și ei ne-au ajutat. Trebuie să le mulțumim și lor.

Ballkani m-a surprins, au niște jucători buni și un joc extraordinar de posesie. Posesia a fost la ei, dar ocaziile au fost la noi.

Îmi pare bine pentru grup, s-a format un grup bun, cu jucători veniți de curând. Iată că au dus o echipă din România în primăvara europeană. Speram să fie mai multe echipe, dar nu prea văd în viitor alte echipe sau alți antrenori.

Un răspuns

  1. Neluțu Varga să-și vadă de treaba lui.. Dan Petrescu are CALIFICAREA de antrenor obținută ca jucător profesionist de fotbal si după aceea de ANTRENOR. Astăzi mai mult ca oricând JUCATORII buni Costă mult, deci acordațll ppsibilitatea să-și cumpere jucători și nu veți greși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri