Caută
Close this search box.

Tanczos Barna, ministrul Mediului, reduce lipsa Programului Rabla pentru Becuri la carenţe de conduită în relaţia cu presa, din partea AFM

tanczos barna

Tanczos Barna, ministrul Mediului din partea UDMR, a găsit de cuviinţă să reducă lipsa completă a Programul Rabla pentru Becuri, promis de Coaliţie, la simple carenţe de conduită în relaţia cu presa, din partea Administraţiei Fondului de Mediu.

Ministrul Mediului, Barna, i-a transmis un mesaj preşedintelelui Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), Ştefan Andrei Cazacu, să îşi ”îmbunătăţească stilul şi metodele prin care colaborează cu presa”.

Tanczos Barna i-a mai recomandat lui Cazacu să fie mai transparent şi mai deschis în ceea ce priveşte comunicarea cu jurnaliştii.

Demnitarul a fost întrebat în ce stadiu se află Programul Rabla pentru Becuri.

“Sunt convins că AFM va face tot posibilul ca sistemul informatic să fie dezvoltat în cel mai scurt timp posibil. Banii necheltuiţi într-un program AFM sunt reportaţi pentru anul următor cu acelaşi scop, cu aceeaşi ţintă.

Vă reamintesc că zilele acestea se lansează Rabla Electrocasnice, ocazie bună ca românii să schimbe electrocasnicele mari consumatoare de energie electrică.

Şi în acelaşi timp sper ca domnul preşedinte al AFM să îşi îmbunătăţească stilul şi metodele prin care colaborează cu presa, să fie mai transparent, mai deschis în ceea ce priveşte comunicarea cu organele de presă”, a afirmat ministrul Mediului, conform News.ro.

El a anunţat că, pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de săptămâna viitoare, s-ar putea afla un proiect legat de modificarea bugetului AFM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri