Caută
Close this search box.

USR va cere revocarea lui Bădălău din funcția de la Curtea de Conturi, după ce a fost reținut pentru corupție

niculae bădălău

Cătălin Drulă a anunţat că USR va solicita, în Parlament, revocarea lui Niculae Bădălău din funcţia de la Curtea de Conturi, după ce acesta a fost reţinut de DNA pentru dare de mită și trafic de influență.

„Oare social-democratul cu pretenții europene Marcel Ciolacu va face tot joc de glezne și îl va proteja ca pe Arsene de la Neamț și atâția alții?”, a scris președintele USR pe pagina sa de Facebook, subliniind că „PSD se dovedește din nou partidul corupților”.

El a spus că Bădălău avea nicio recomandare pentru a ajunge la Curtea de Conturi. „Din contră: în 1988 a fost condamnat pentru furt și a fost cercetat în mai multe dosare DIICOT și DNA”, a subliniat liderul USR.

„Nicolae Bădălau a fost recompensat cu funcția de la Curtea de Conturi după ce nu a mai prins un loc pe listele PSD de la alegerile parlamentare pentru că a jignit de mai multe ori românii din diaspora”, a mai spus Drulă.

Niculae Bădălău, vicepreședintele Curții de Conturi, a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DNA într-un dosar de dare de mită, în formă continuată, și trafic de influență. Procurorii DNA susţin că Bădălău i-ar fi promis 170.000 de euro primarului unei comune pentru a oferi un contract unei firme administrate de o rudă a sa. Alături de Bădălău a fost reţinut şi reprezentantul unei firme pentru comiterea infracțiunii de complicitate la dare de mită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri