Caută
Close this search box.

Viceprimarul minicipiului Timişoara, Ruben Laţcău, audiat la DNA

ruben laţcău

Viceprimarul municipiului Timişoara, Ruben Laţcău (USR), a fost audiat la DNA Timişoara, într-un dosar de corupţie in rem, privind compania de termoficare Colterm.

Laţcău a afirmat, la intrarea în sediul DNA Timişoara, că este chemat pentru a fi audiat ca martor. Ruben Laţcău s-a prezentat la sediul DNA, pentru a fi audiat.

”E o chemare pentru o declaraţie, ca martor în acelaşi dosar în care am mai fost chemat. Sunt multe plângeri care se fac pentru orice demnitar public, de la plâgeri pe care le-am primit de la domnul Culiţă, de la care am avut declaraţii, de la celebrele discutii pe tema Colterm.

E o declaraţie ca martor, eu vin, nu e nici o problemă. Nu ştiu în ce dosar este, urmează să aflu şi eu”, a declarat Ruben Laţcău, la intrarea în sediul DNA Timişoara, conform News.ro.

DNA a deschis, încă din primăvara acestui an, un dosar în care se fac cercetări, in rem, privind fapte de corupţie în cazul companiei de termoficare, Colterm, după ce această companie nu a achiziţionat certificatele de poluare aferente anilor 2020 – 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri