Caută
Close this search box.

Catalin HIDEG, presedintele SANIMED, a lansat la Targul de Carte Gaudeamus „Zidul Tacerii”

Catalin HIDEG, preşedintele SANIMED, a lansat la Târgul de Carte Gaudeamus „Zidul Tacerii”, fiind coordonatorul ştiinţific al volumului.

„Zidul Tăcerii. Incursiuni în ştiinţa secretă. Previziuni asupra evoluţiei în domeniul aerospaţial” – Coordonator ştiinţific: Cătălin HIDEG. Autori: Daniela Georgiana GOLEA, Lucian Ştefan COZMA, Cosmin Vasile ŢENU.

Cartea a apărut la Editura Militară.

Catalin HIDEG

Cătălin HIDEG este economist şi antreprenor în domeniul farmaceutic, dezvoltatorul unei platforme de cercetare unică în România, la Călugăreni, în judeţul Giurgiu. Cătălin HIDEG a dezvoltat activităţi eco-inovative sistemice, cu o puternică inovaţie şi abordări determinante de piaţă, în vederea productiei de bioproduse noi si inovative de înaltă calitate privind sănătatea şi calitatea vieţii, siguranţa şi securitatea alimentară, precum şi pentru protecţia mediului.

Toate produsele dezvoltate de domnul Cătălin HIDEG se plasează în contextul noilor provocări, fiind adevărate repere globale de excelenţă în cadrul parteneriatelor cu organizaţii de cercetare în domenii de frontiera ale ştiintei si tehnologiei din România, cat si la nivel internaţional. Activitatea de cercetare realizată de Cătalin HIDEG este în mod preponderent una aplicativă, urmărind obţinerea de produse farmaceutice cât mai competitive.

Cartea, apărută la Editura Militară, urmărește publicarea unor date și informații mai puțin cunoscute din domeniul științei și tehnicii, precum și abordarea unor subiecte mai puțin obișnuite și care privesc domeniul securității naționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri