Caută
Close this search box.

Karim Benzema se retrage din Naţionala Franţei

karim benzema

Marele atacant francez Karim Benzema și-a anunțat retragerea din Naționala Franței. Deținătorul Balonului de Aur a absentat de la această ediție a Cupei Mondiale, din cauza unei accidentări.

“Am făcut efortul și greșelile necesare pentru a fi acolo unde sunt astăzi și sunt mândru de asta! Mi-am scris povestea și a noastră se termină“, a scris Karim Benzema, pe Twitter.

Atacantul lui Real Madrid, deținătorul Balonului de Aur, a lipsit de la această ediție a Cupei Mondiale, din cauza unei accidentări.

Totuși, presa sportivă a speculat că accidentarea acestuia nu ar fi fost atît de gravă și că ar fi putut să joace în meciurile din fazele superioare ale competiției.

Karim Benzema a ratat și ediția din 2018, din Rusia, din cauza scandalului în care era implicat, aminteşte Biziday.

Benzema nu a mai fost chemat la prima reprezentativă a Franţei din anul 2015, de la povestea care l-a avut ca protagonist pe colegul său, Mathieu Valbuena.

Atunci, atacantul a fost acuzat că a vrut să-l escrocheze pe Valbuena într-o afacere de şantaj legată de un sex tape. Atacantul a fost reinclus ân lotul echipei naționale în iunie 2021.

Karim Benzema (35 de ani) a jucat 97 de meciuri pentru naționala Franței, în care a marcat 37 de goluri, conform site-ului Transfermarkt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri