Caută
Close this search box.

Revista IT & C

Revista IT & C este publicată de MultiMedia Publishing. Este o publicație trimestrială care se concentrează pe domeniile tehnologiei informației și comunicații, și pe domenii conexe de studiu și practică.

Revista intenționează să ajute la înțelegerea naturii globale a provocărilor informatice, în special tehnologie informației și comunicații. Revista IT & C aspiră să promoveze un dialog între diverse perspective și experiențe, bazat pe cercetări originale asupra practicii și studiului tehnologiei informației și comunicații la nivel național, european și global.

Revista IT & C permite cercetătorilor și practicienilor, atât din sectorul public cât și din cel privat, să-și împărtășească cunoștințele, ideile și abordarea cu privire la studiile de tehnologia informației și comunicații.

Printr-o selecție riguroasă a articolelor, revista IT & C aderă la misiunea sa axată pe oferirea de șanse egale cadrelor universitare și practicienilor din domeniile specifice să discute și să provoace idei consacrate și emergente, să abordeze lacunele existente în cunoaștere prin promovarea noilor cunoștințe, și să modeleze evoluția cunoașterii dincolo de comunitățile tradiționale de cercetare.

Revista se constituie într-o sursă de lucrări semnificative în domenii de cercetare care includ:

Tehnologia Informației
Telecomunicații
Internet
Software
Programare
Dezvoltare web
Securitate cibernetică
Afaceri online
Media

Revista este condusă de Nicolae Sfetcu – redactor șef şi de Dr. Tiberiu- redactor șef adjunct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri