Caută
Close this search box.

Scriitorul Mario Vargas Llosa s-a despărțit, la 86 de ani, de mama lui Enrique Iglesias

Isabel Preysler (71 de ani) a confirmat într-o scurtă declarație pentru revista „Hola!“ despărţirea sa de scriitorul Mario Vargas Llosa (86 de ani), cu care a avut o relație frumoasă timp de aproape opt ani.

Zvonurile privind o posibilă criză în relația lor circulau de luni de zile, mai ales ca urmare a vizitelor mai dese decât de obicei ale laureatului Premiului Nobel la apartamentul ei din centrul Madridului. Cu toate acestea, amândoi au negat categoric, în ultimele lor apariții publice, până acum, presupusele probleme din relația lor de cuplu.

Mama lui Enrique Iglesias nu a oferit mai multe detalii despre contextul în care a avut loc despărțirea.

„Nu vreau să mai dau alte declarații și le mulțumesc prietenilor și presei pentru că ne-au ajutat după această decizie“, a mai spus Isabel Preysler, mama lui Enrique Iglesias, jurnalist , fost model.

Revista „Hola!“, citată de Pro TV, a enumerate câţiva factori care ar fi precipitat separarea. Pe lângă aluzia la o deteriorare progresivă a relației lor, surse din anturajul lui Isabel atribuie naturii presupus geloase a lui Vargas Llosa un rol fundamental în finalul trist al poveștii lor de dragoste.

Cuplul ar fi avut mai multe certuri în ultima vreme, iar după ultima dintre acestea, care a avut loc la jumătatea lunii decembrie, scriitorul ar fi ales să părăsească casa lui Isabel din cartierul Puerta del Hierro din Madrid, pentru a se muta definitiv în locuința sa, situată în centru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri