Caută
Close this search box.

Averea fraților Tate a intrat în administrarea statului român

Averea impresionantă pe care frații Tate au deținut-o în România a intrat în administrarea statului român prin intermediul Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI). Valoarea totală a bunurilor confiscate este de aproximativ patru milioane de euro.

Averea din România a fraților Tate a intrat în administrarea statului român. Zilele trecute, Ministerul Justiției le-au confiscat fraților Tate, reținuți pentru trafic de persoane și viol, bunuri în valoare de peste 3,6 milioane de euro.

Este vorba despre 29 de bunuri mobile care constau în mare parte în autovehicule, ceasuri de lux, dar și sume de bani în lei, euro, lire sterilne și dolari americani.

Toate acestea au intrat acum în administrarea Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), care ține secret locul unde a depozitat bunurile confiscate.

”Pe parcursul săptămânii curente, Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), din dispoziția procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, a preluat în administrare 29 de bunuri mobile (autovehicule şi ceasuri de lux), precum şi mai multe sume de bani, în lei, euro, lire sterline şi dolari SUA”, au transmis reprezentanții ANABI, într-un comunicat de presă.

Potrivit instituției, valoarea totală a bunurilor şi a sumelor de bani preluate în administrare este estimată la aproximativ 18 milioane lei adică 3.636.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri