Caută
Close this search box.

Joe Biden, şantajat cu dosarele clasificate, găsite în garaj, pentru a executa ordine în războiul din Ucraina?

Elitele miliardare își folosesc puterea asupra presei, clasei politice și opiniei publice pentru a-l forța pe Joe Biden să trimită trupe americane în Ucraina pentru a preveni o victorie a Rusiei.

Conservatorii idioți cred că mass-media își face de fapt treaba prin raportarea corectă a presupuselor încălcări ale lui Biden. Dar realitatea este că mass-media arată pur și simplu că poate schimba părțile în orice moment pentru a urmări agenda elitistă, potrivit gandeste.org.

Nimeni nu ar trebui să fie surprins de faptul că „problema documentelor clasificate” a lui Joe Biden a apărut în același timp în care un oraș cheie din Ucraina (Soledar) a fost eliberat de trupele rusești. Toate rapoartele recente din primele linii indică faptul că armata rusă preia în mod constant mai mult teritoriu în partea de est a țării, provocând în același timp pierderi grele forțelor ucrainene.

Pe scurt, armata ucraineană este bătută dur, forțând planificatorii de război americani să-și regândească abordarea. Ceea ce trebuie să facă S.U.A. pentru a câștiga războiul său proxy cu Rusia este să recruteze o coaliție de națiuni (S.U.A., Polonia, România și Marea Britanie) care sunt dispuse să angajeze trupe de luptă în conflict, cu înțelegerea tacită că N.A.T.O. nu va participa direct la niciun război terestru cu Rusia.

Biden a respins anterior ideea de a trimite trupe în Ucraina, recunoscând că ar fi echivalent cu lansarea unui al treilea război mondial. Dar, pe măsură ce scandalul „documentelor clasificate” câștigă teren, președintele maleabil va ceda și va face orice îi cere establishmentul de politică externă.

Pe scurt, dezvăluirea documentelor este folosită de cei din spatele scenei care șantajează președintele pentru a-și urmări propriile interese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri