Caută
Close this search box.

Kaya Jones, fostă membră a trupei Pussycat Dolls, împărtășește experiențele sale despre avort. „Veţi regreta toată viaţa!”

kaya jones

Kaya Jones, o fostă cântăreață în trupa The Pussycat Dolls, a declarat că avorturile pe care le-a făcut când era mai mică o bântuie și astăzi.

Jones i-a spus lui Christine Yeargin, gazda podcastului „Speak Out”, de la Students for Life, că a făcut trei avorturi, înainte să-și schimbe viața și să-l urmeze pe Isus Hristos.

Ea a explicat cum a făcut primul ei avort, când era adolescentă, când anticoncepționalele au eșuat.

Ea și-a amintit cum a rămas din nou însărcinată, în timp ce era în Pussycat Dolls, și i s-a spus: „scapă de asta”.

După ce ai făcut un avort, devine mai ușor să faci mai multe.

„În acel moment, pentru că deja trecusem printr-un avort anterior, nu credeam că este o problemă atât de mare”, a recunoscut ea.

Jones a descris că a crescut într-o industrie muzicală abuzivă, care a lăsat-o cu puțină stimă de sine și a determinat-o să facă alegeri proaste.

Ea a spus că al treilea ei avort a avut loc după ce a fost violată de un vechi iubit. Chiar dacă a vrut să păstreze copilul, a decis să oprească din nou sarcina, din cauza stresului și a complicațiilor.

„După primul, nu crezi că ai făcut ceva rău. S-a normalizat și este o linie până nu o treci. Nu știi ce este această linie. Odată ce ai trecut acea linie, este o pantă foarte alunecoasă pentru a continua să treci peste noi limite”, și-a amintit ea.

Kaya Jones a spus că i s-a declanșat conștiința când a văzut două fetițe uitându-se la ea, în timpul unui concert, după ce a avortat.

„Nu era nimic frumos la mine. Am fost pătată. Am fost distructivă. Am fost distrusă. Am fost complet înlănțuită și legată de diavol sau de dușman sau de tărâmul morții, dacă vrei, unde trăiam în cel mai rău moment”, a spus ea.

Jones a spus că înțelege durerea și furia prin care trec unele femei, dar le-a avertizat să nu facă aceleași alegeri.

„Am trecut prin toate. Le asigur că nu vor regreta toată viața nimic. Chiar dacă mâine devin mamă și mă voi căsători fericită și totul va fi bine, încă o să-i regret pe cei trei copii pe care nu i-am avut”, a spus ea.

Jones a spus că a fost „obligată de Duhul Sfânt” să-și împărtășească povestea despre regretul că a făcut avorturi, conform FoxNews.

„Este foarte dureros. Există multă furie. Există multă frustrare. Există multă lipsă de cunoștințe despre asta. Există mult regret. Și nimic nu poate face asta să dispară, decât Dumnezeu însuși, când te așezi la picioarele lui și ceri mântuirea”, a spus ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri