Caută
Close this search box.

Mama fraților TATE rupe tăcerea!

Conform cotidianului The Sun, mama celebrilor frați Andrew și Tristan Tate, Eileen Tate, este extrem de nemulțumită de ceea ce li se întâmplă fiilor săi în România.

Deși evită să facă declarații de presă, Eileen – care i-a crescut singură și în sărăcie pe cei doi fii ai săi, după ce a divorțat în anul 1997 de tatăl lor, Emory Tate – nu e deloc încântată de ceea ce fac copiii ei, chiar dacă au ajuns să fie extrem de bogați și cunoscuți, spun jurnaliștii britanici.

Mama fraților Tate susține că  și că nu știe detalii despre afacerile fiilor lor și spune că nu i-a educat pe fiii ei să devină infractori. Despre afirmațiile lui Andrew în care dă dovadă de misoginism este de părere că a spus toate acele lucruri „pentru că au prins bine la public și pentru răspunsul pe care l-a primit înapoi”.

Eileen Tate, care a lucrat ca și ajutor de bucătar la școala unde au învățat și băieții ei, trăiește în Luton – lânga Londra – în același cartier unde i-a crescut și pe Andrew și Tristan. Ea locuiește cu chirie într-o proprietate a Luton’s Marsh Farm, într-o casă cu terasă unde au locuit şi Andrew şi Tristan la sfârșitul anilor 1990, după ce familia s-a mutat din Chicago.

Casa, construită în anii 1970, este una sărăcăcioasă, fapt care contrastează cu luxul afişat de fraţii Tate. Singurul lucru care iese în evidenţă la casa mamei fraţilor Tate este un coş de flori decolorate poziționat pe ușa din față a imobilului.

Casa din Luton (cu pubelele la poarta), unde locuieste mama fratilor Tate

In timp ce mama sa, Eillen, locuieste in saracie, Andrew se scalda in bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri