Caută
Close this search box.

MOMENTE DE GROAZĂ: Explozie la o grădiniță din Vaslui

O explozie urmată de o degajare puternică de fum a fost înregistrată, joi, la centrala termică a Grădiniţei din satul Draxeni, comuna Rebricea (judeţul Vaslui). Norocul a făcut sa nubexiste nicio victimă, deoarece copiii aflați în grădiniță nu erau în incinta corpului de clădire unde a avut loc incidentul, ci desfăşurau o activitate în curtea grădiniţei.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, Andrei Huiban, explozia s-a produs la centrala termică a grădiniței. „Centrala termică de la Grădiniţa Draxeni a fost dată de curând în folosinţă. Din informaţiile primite de la conducerea unităţii de învăţământ, a fost vorba de o scânteie care a declanşat o mică explozie urmată de o degajare puternică de fum. Am îndrumat-o pe doamna director să ia legătura cu reprezentanţii primăriei, care să notifice constructorul cu privire la acest incident, în vederea remedierii situaţiei”, a declarat Andrei Huiban.

Deși în urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, totuși la faţa locului au fost solicitate echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui şi echipaje de poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurală nr. 6 Negreşti.

De subliniat că asemenea multor grădinițe din mediul rural, nici cea din satul Draxeni nu are angajat un fochist, ci doar un muncitor care are printre multe alte atribuţiuni şi verificarea centralei termice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri