Caută
Close this search box.

Noul rege al cocainei, Otonel, se plimba prin junglă, pe măgar

Noul rege al cocainei se plimba prin junglă, pe măgar

Cel mai mare dealer de cocaină din lume, Otonel, cu un imperiu mai mare decât cel al lui Pablo Escobar, a cutreierat prin junglă, pe un măgar

Cel mai căutat cap al drogurilor din lume a pledat vinovat, pentru conducerea unui clan violent al cocainei, cu o cifră de afaceri de mai multe miliarde de dolari.

Dairo Antonio Usuga David – mai bine cunoscut sub numele de „Otoniel” – va primi cel puțin 20 de ani de închisoare și va pierde 216 milioane de dolari, din numerarul său, conform Daily Star.

Otoniel, în vârstă de 51 de ani, a fost comparat cu un infam predecesor, Pablo Escobar, care a condus Cartelul Medellin, în timpul unei perioade de violență extremă în Columbia, prin anii 1970, 80 și 90.

Otonel este mai puțin sclipitor și adesea nu a călătorit în mașini de lux, elicoptere sau iahturi, ci s-a strecurat prin jungla columbiană, pe spatele măgarului său de încredere.

Capul drogurilor a condus banda brutală de cocaină Clan del Golfo, între anii 2012 și 2021. El și-a torturat în mod regulat dușmanii și le-a făcut pe partenerul și surorile sale să fie operate de chirurgie plastică, pentru a arăta la fel.

Clanul a fost – și rămâne – una dintre cele mai violente și mai puternice organizații criminale din Columbia și este unul dintre cei mai mari distribuitori de cocaină din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri