Caută
Close this search box.

A demisionat de la CJ Satu Mare pentru că cinci luni nu i-au dat să facă nimic

A demisionat de la CJ Satu Mare pentru că cinci luni nu i-au dat să facă nimic

Ciprian Tişea, un profesionist provenit din mediul privat, membru PSD, a demisionat plictisit şi revoltat, de la CJ Satu Mare, pentru că timp de cinci luni nu i-au dat să facă nimic. Şi a stat pe bani bunicei.

Cum sunt plătiți unii bugetari cu mii de lei, pentru a nu face nimic, în ”atmosferă de clacă și stand-up comedy”? Mai jos.

”Motivele pentru care formulez prezenta demisie constau în aceea că de la data angajării și până la data formulării demisiei nu mi s-a solicitat să exercit atribuții efective de serviciu, astfel că nu am avut nici o activitate profesională conform fișei postului, fără a mi se respecta dreptul la muncă”, arată consilierul demisionar.

Acesta dă și detalii despre atmosfera de la birou: ”timp de cinci luni nu mi s-a solicitat să prestez nici o activitate, nici mie și nici celorlalți colegi din cadrul biroului celor doi vicepreședinți, activitatea noastră constând eexclusiv în prezența la locul de muncă.

Ceea ce ni s-a solicitat a fost prezenșa și nu munca efectivă, ceea ce este sub demnitatea oricărei persoane responsabile față de modul în care se cheltuie banul public”.

”Nu vreau să dau acest exemplu copiilor mei, în condițiile în care fac parte dintr-o familie de antreprenori”, a mai scris Ciprian Tișea.

El a relatat în demisie și modul în care se lucrează în instituție: ”din lipsa de activitate s-a ajuns să se autosesizeze și administratorul public cu privire la atmosfera repetată din antecamera vicepreședinților Consiliului Județean, caracterizată de râsete, țipete, atmosferă de clacă, stand-up comedy”.

Ciprian Lucian Tișea a fost timp de cinci luni consilierul lui Oliviu Buzgău, vicepreședinte PSD al Consiliului Județean Satu Mare.

Instituția e condusă de președintele Pataki Csaba (UDMR), iar din 2022 cei doi vicepreședinți sunt de la PSD: Oliviu Buzgău și Lenuța Cornea, sora ministrului pentru Diaspora, Gheorghe Cârciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri