Caută
Close this search box.

Bruce Willis suferă de o boală cumplită. Anunț de ultimă oră al familiei

Boala lui Bruce Willis s-a agravat. Actorul suferă în prezent de o formă de demenţă incurabilă, potrivit unui nou diagnostic medical, a anunţat joi familia sa, notează AFP.

Actorul a suferit iniţial de afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale. Dar, de anul trecut, „boala lui Bruce a progresat şi avem acum un diagnostic mai precis: demenţă frontotemporală”, au explicat apropiaţii.

„Din păcate, dificultăţile de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce”, a explicat familia, spunând că „se simte împăcată că are în sfârşit un diagnostic clar”.

Degenerescenţa frontotemporală (FTD) este o boala neurodegenerativă, înrudită cu boala Alzheimer. Persoanele cu DFT pot avea probleme de memorie, modificări de comportament sau dificultăţi de vorbire sau de mişcare.

„În prezent, nu există nici un tratament pentru această boală, o realitate care sperăm să se schimbe în anii următori”, a subliniat familia, potrivit Agerpres.

„Pe măsură ce boala lui Bruce Willis progresează, sperăm că media se vor concentra pe scoaterea la lumină a acestei boli care necesită mult mai multă conştientizare şi cercetare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri