Caută
Close this search box.

Cât de scumpă poate fi o vacanţă de Valentine’s Day

elveţia

Peste 60% dintre îndrăgostiții care au decis să se bucure de călătorii de Valentine`s Day și Dragobete au ales Asia și cele două destinații de top, Maldive și Dubai.

Costurile pentru un sejur de șapte zile pornesc de la 3.500 de euro de persoană. 20% dintre cupluri au ales city break-uri în Europa, în capitale precum Paris, Roma, Londra sau Barcelona, iar alți 20% au ales să meargă la schi în Austria, Elveția, Franța, Italia sau în România, la Poiana Brașov, arată datele furnizate de agenţiile de turism.

Cea mai scumpă vacanță de Ziua Îndrăgostiților a fost plătită de un cuplu care va petrece în Elveția, potrivit ziare.com. Este vorba de o vacanță-cadou în valoare de 45.000 euro.

Cei doi îndrăgostiți vor călători cu un private jet la Zurich, vor avea parte de transfer privat cu limuzina și două nopți de cazare la un hotel de 5 stele. În cele două zile, vor vizita Lindt Chocolate House și un atelier particular de ceasuri, iar cina va fi servită într-o atmosferă romantică la un restaurant local. Vacanța va continua cu o călătorie de vis spre St. Moriz, cu Glacier Express, iar acolo vor avea parte de un sejur de 5 zile, timp în care vor primi lecții de schi și se vor bucura de minunăția locului.

.În ceea ce privește turismul intern, majoritatea cuplurilor au ales să meargă la schi în Poiana Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri