Caută
Close this search box.

Cruz reacționează după ce Biden ar fi autorizat un avion de vânătoare de 200 de milioane de dolari pentru a doborî un proiect științific de 12 dolari

Senatorul Ted Cruz, într-o postare pe Twitter, îl critică pe președintele Joe Biden pentru că a ordonat ca un avion de vânătoare F-22 să doboare ceea ce ar fi putut fi un proiect științific al unui club de hobby în largul coastelor de pe Alaska, la începutul săptămânii trecute. Micile baloane pico variază de obicei între 12 și 180 de dolari, în timp ce un F-22 Raptor este estimat la aproximativ 200 de milioane de dolari.

Cruz, republican din Texas, spune că decizia lui Biden de a autoriza avionul de vânătoare de 200 de milioane de dolari ca să să folosească o rachetă de 400.000 de dolari pentru a doborî ceea ce ar fi putut fi un balon de 12 dolari servește drept un „puternic factor de descurajare” pentru elevii de liceu interesați să își creeze propriile baloane științifice acasă.

Comentariul a venit după ce Northern Illinois Bottlecap Balloon Brigade’s (NIBBB), un club de pasionați cu sediul în Illinois, a declarat că balonul lor pico, care plutea în largul coastei de vest a Alaskăi, a dispărut în aceeași zi în care un avion Lockheed Martin a doborât un obiect neidentificat care corespundea descrierii sale, scrie Fox News.

„Ca să fim corecți, Biden oferă este un puternic factor de descurajare pentru orice club de știință de liceu care ar putea încerca să invadeze America….” a scris Cruz pe Twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri