Caută
Close this search box.

Nuţu Cămătaru şi-a tras IFN pentru creditare

Nuţu Cămătaru şi-a tras IFN pentru creditare

Nu, nu este o glumă proastă. Interlopul Nuțu Cămătaru şi-a făcut IFN cu activități de creditare.

Tendinţa aceasta, de spălare a banilor negri şi intrare în legalitate, este cunoscută în SUA şi Italia. Mari mafioţi au devenit mici afacerişti serioşi şi chiar artistici plastici.

Nuțu Cămătaru și-a schimbat viața după anul 2019, când a fost eliberat condiționat, după ce anterior fusese condamnat la 5 ani și 11 luni de închisoare pentru șantaj. Cunoscutul lider al lumii interlope s-a recăsătorit, a redevenit tată, a ajuns subiect de roman și s-a apucat de afaceri legale.

Protagonistul cărții biografice ”Dresor de lei și de fraieri”, scrisă de Codin Maticiuc, Nuțu Cămătaru a recunoscut că în tinerețe se descurca de minune să facă bani din activități ilegale.

Lucrurile par să fie mai complicate atunci când vine vorba despre business-uri la vedere, cu angajați și plăți la ANAF.

Nuțu Business SRL este una dintre societățile la care Ion Balint, pe numele lui real, apare ca asociat, potrivit datelor obținute de Fanatik de la Registrul Comerțului.

Fostul lider interlop este asociat aici cu cei doi băieți pe care-i are din precedenta căsnicie: Ion Nuțu (zis Nuțulică) și Nicolae Daniel (alias Dany).

Societatea are ca principal obiect de activitate ”întreținerea și repararea autovehiculelor”. Altă tendinţă tipică interlopilor: pentru a-şi albii bani, una dintre cele mai simple afaceri la care se gândesc sunt spălătoria auto şi service-ul auto.

Firma are punct de lucru în șoseaua Sălaj, acolo unde se află spălătoria auto NTU Self Wash. Clar, nu?

Terenul pe care se află construcția îi aparține lui Nuțu, care are aici o proprietate de 45.000 mp, unde funcționa un club de echitație și o fermă de păsări și animale exotice.

În 2021, spălătoria auto al familiei Balint a declarat o cifră de afaceri de doar 806 lei, o pierdere de 1.029 lei și datorii de 1.824 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri