Caută
Close this search box.

O excavatoriţă susţine că ea este cea care i-a luat virginitatea Prinţului Harry, pe când îngrijea caii

O excavatoriţă susţine că ea este cea care i-a luat virginitatea Prinţului Harry, pe când îngrijea caii

Ceaiul este fierbinte. Bolboroseşte. O excavatoriţă susține că este „femeia mai în vârstă” misterioasă, care i-a luat virginitatea Prințului Harry.

Sasha Walpole a afirmat pentru The Sun că ea și Ducele de Sussex au avut o întâlnire în aer liber, în vara anului 2001, așa cum a descris prințul, în memoriile sale explozive, „Rezerva”. Ea avea atunci 19 ani, în timp ce prințul avea 17.

„A fost literalmente un poveste fierbinte, între doi prieteni”, a declarat mama de azi a doi copii, căsătorită, în vârstă de 40 de ani.

Un purtător de cuvânt al Ducelui de Sussex nu a răspuns imediat solicitării de comentarii a Fox News.

Potrivit lui Harry, evenimentul a avut loc când era student la Eton.

„Episod neglorios”, a scris fiul cel mic al regelui Carol al III-lea al Marii Britanii, în cartea sa:

„Îi plăceau caii destul de mult și m-a tratat cam ca pe un tânăr armăsar. O plimbare rapidă, după care m-a lovit peste crupă și m-a trimis în rai. Printre multele lucruri care erau greșite atunci.”

Walpole a spus că îşi dezvăluie identitatea doar acum, pentru că povestea spusă de Harry a „declanșat o bombă cu ceas”.

„Nu înțeleg de ce a intrat în asemenea detalii”, a explicat ea. „Ar fi putut spune că și-a pierdut virginitatea și să o lase așa. Mi-a făcut asta afectându-mi intimitatea mea, pentru că aveam de gând să stau low profile și să nu vorbesc despre asta. Dacă nu ar fi fost în carte, nimic din toate acestea nu se întâmpla”.

Walpole a mai remarcat că a decis să-i spună tatălui ei ce s-a întâmplat între ea și osul regal, după ce a apărut cartea. Ea a spus că acest lucru a fost pentru a preveni posibilitatea ca Regele să audă despre aceasta de la altcineva.

Harry a pus povestea acolo, spune ea, apoi detaliază:

„Preocuparea părinților mei este pentru siguranța mea. Ei vor doar să fiu bine… Am ținut chestia asta secretă timp de 21 de ani. Nu aș fi spus niciodată nimic dacă nu ar fi apărut în cartea lui. Trebuie să o spun acum, cu cuvintele mele.”

La momentul incidentului, Walpole era îngrijitor de cai la Highgrove, reședința de azi a Regelui.

Întâlnirea ar fi avut loc pe un câmp din spatele Vine Tree Inn, din Norton, Wiltshire, unde își sărbătoreau ziua de naștere.

După ce au doborât shot-uri de tequila, Baileys și sambuca, cei doi au mers afară și au sărit un gard, până pe un câmp din spate.

Odată ce aventura lor s-a încheiat, au ajuns pe drumuri separate înapoi, la bar. Între timp, securitatea lui Harry îl căuta pe prinț.

Sora lui Walpole, Jodie Mayhead, afirmă că este una dintre puținele persoane care știau ce s-a întâmplat între cei doi.

„Îmi amintesc că am râs”, a spus Mayhead, în vârstă de 42 de ani. „Ea nu a intrat în detalii, în afară de faptul că era beată. Mi s-a părut destul de amuzant. Nu avea nici o importanță că era Harry. Era văzut doar ca unul dintre băieți.”

Walpole a afirmat că, după ce a păstrat tăcerea atât de mult timp, a fost uluită să afle despre amintirile lui Harry, în cartea sa.

„Este incomod, din cauza a ceea ce a scris Harry despre mine, că i-am pălmuit peste fund, într-adevăr înfiorător”, a spus ea. „Am izbucnit, din cauza felului în care a povestit Harry. De aceea mă aflu în această situație.”

Walpole a mai afirmat că nu a existat nici un contact între cei doi, din acea noapte încolo.

„Nu regret că nu i-am trimis mesaje”, a spus ea. „Nu cred că ar fi ceva de câștigat din asta. Viețile noastre au mers în direcții diferite, dar îi doresc tot binele din lume.”

S-a bănuit mult timp că Harry și-a pierdut virginitatea cu actriţa Elizabeth Hurley, cu 19 ani mai în vârstă. Cu toate acestea, modelul și actrița britanică, acum în vârstă de 57 de ani, a negat vehement speculația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri