Caută
Close this search box.

O femeie a născut la scurt timp după ce a fost salvată de sub ruine, în Turcia

Faten Al Yousifi, o femeie din Yemen, a fugit din calea războiului din țara sa natală și s-a stabilit în Malatya, Turcia.

A scăpat de război, dar nu de cutremurele devastatoare, care au lovit țara în care se mutase. Femeia era însărcinată în 39 de săptămâni atunci când a fost prinsă sub dărâmăturile apartamentului ei din Turcia.

Femeia era pregătită să-și aducă pe lume copilul, îi decorase camera și avea geanta de maternitate gata. Nici prin cap nu-i trecea ce nenorocire avea să se întâmple.

După zece ore de ghemuit – amețită, deshidratată și temându-se pentru siguranța copilului ei nenăscut – a fost scoasă dintre dărâmături de un prieten de familie, Hisham, și de salvatori.

„Nu am crezut că mai sunt în viață”, a declarat Faten pentru BBC, potrivit observatornews.ro.

Ea a fost transportată de urgență la spital, unde medicii i-au făcut operație de cezariană pentru a o aduce pe lume pe fetița ei Loujain, care înseamnă „argint” în arabă. Dar apoi a venit tragedia.

Hisham s-a întors pentru a-l salva pe soțul lui Faten și a fostă șocat să vadă că o clădire din apropiere s-a prăbușit peste apartamentele lor. Soțul lui Faten, Burhan, în vârstă de 29 de ani, murise. Trupul său neînsuflețit a fost recuperat trei zile mai târziu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri