Caută
Close this search box.

Revista Intelligence Info: o publicație științifică de prestigiu

“Editată de MultiMedia Publishing, în colaborare cu Intelligence Studies Center for Security and Applied Geopolitics, coordonat de domnul Colonel (r.) Lector universitar dr. Tiberiu Tănase (membru al AORR), Revista Intelligence Info este o veritabilă punte de dialog între diverse perspective și contribuții originale de cercetare empirică și teoretică. Această publicație trimestrială deschide o fereastră către lumea complexă de mâine, care va fi complet restructurată din perspectiva apărării, securității și utilizării eficiente a informațiilor în luarea deciziilor.

Revista Intelligence Info constituie o resursă științifică valoroasă pentru practicienii și cercetătorii din domeniile Studii de Intelligence, Studii de Securitate, Istorie Militară, Geopolitică și Geostrategie. Analizele, sintezele, recenziile de carte și articolele publicate în această revistă de prestigiu, reprezintă o resursă utilă de învățare și înțelegere a problematicii securității în societatea contemporană, pentru studenți, masteranzi și orice persoană interesată să cunoască noi tendințe și perspective din domeniile studii de intelligence, securitate regională și internațională, securitate cibernetică, geopolitică, business intelligence.

De asemenea, revista Intelligence Info este un forum de dezbatere pentru mediile profesionale și academice, fiind deschisă, în egală măsură, cercetătorilor, cadrelor didactice, doctoranzilor, masteranzilor, personalului militar din instituțiile care aparțin domeniului securității naționale, apărării și ordinii publice, rezerviștilor voluntari, personalului civil contractual din SNAOPSN, tuturor persoanelor interesate să publice studii originale de înaltă calitate, care urmăresc tematici relevante pentru societatea internațională contemporană.”

drd. Darius-Antoniu Ferenț (membru susținător al Asociației Ofițerilor în Rezervă din România, Sucursala Cluj, Data Protection Specialist).

Link către revista Intelligence Info: https://www.intelligenceinfo.org.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri