Caută
Close this search box.

100 de troleibuze noi cumpărate cu fonduri UE vor fi livrate anticipat în București în primul trimestru al anului 2024, anunță primarul Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat marți că a stabilit împreună cu reprezentanţii firmei Solaris să livreze cele 100 de troleibuze anticipat faţă de graficul propus iniţial în procedura de licitaţie, potrivit Agerpres. Toate cele 100 de troleibuze vor putea fi livrate în primul trimestru al anului viitor, în intervalul ianuarie – martie, faţă de martie – octombrie 2024, a scris Nicuşor Dan, marţi, pe Facebook.

„Cele 100 de troleibuze, achiziţionate cu fonduri nerambursabile de la Fondul de Mediu, vor avea 12 m, podeaua complet coborâtă, spaţiu destinat cărucioarelor pentru persoane cu dizabilităţi, vor fi dotate cu computer de gestiune management vehicul cu funcţii GPS, sistem de informare audio-video, aer condiţionat şi au o autonomie minimă de 20 de km. Garanţia funcţionării va fi de minimum 300.000 km de la data punerii în exploatare sau minimum 5 ani”, a precizat primarul general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri