Caută
Close this search box.

3 Motive pentru care trebuie să-ți cumperi bijuterii de argint

În forma sa pură, argintul este moale și maleabil – perfect pentru a fi modelat în orice formă de bijuterie. Există multe caracteristici care fac din acest metal prețios o alegere preferată pentru accesorii frumoase.

De ce este argintul bun pentru bijuterii? Ei bine, argintul este unul dintre cele mai utilizate metale prețioase în bijuterii, urmat de aur și platină. Vei constata că bijuteriile argint sunt elegante, de clasă, de durată și mai accesibile decât alte metale prețioase.

Marea majoritate a bijuteriilor argint pe care le vei vedea astăzi în magazine sunt realizate din argint Sterling. Acest aliaj conține 92,5% argint și alte metale precum cuprul care aduc necesara robustețe la amestec. Argintul Sterling are încă strălucirea clasică a argintului și îmbunătățește de fapt calitatea metalului. Este un metal prețios sofisticat și versatil care formează cele mai frumoase și elegante bijuterii.

Argintul Sterling a fost creat ca o soluție unică și strălucitoare pentru argintul moale, ceea ce a dus la faptul că astăzi este unul dintre cele mai alese metale în fabricarea bijuteriilor de lux.

Prin urmare, avantajul achiziționării bijuteriilor din argint Sterling este, printre altele, durabilitatea și ușurința bijuteriilor. În plus, materialul este, de asemenea, extrem de ușor, ceea ce face ca purtarea acestuia în fiecare zi să fie confortabilă pentru un aspect frumos și complet.

Când vine vorba de funcționalitate, argintul Sterling este clar preferabil, deoarece atât acesta, cât și aurul alb sunt metale mult mai puternice decât de exemplu platina, care este foarte moale și se zgârie sau se deteriorează cu ușurință. În plus, argintul Sterling are adesea o nuanță mai ușoară și mai fină în aspectul său, în comparație cu aurul alb, ceea ce face din bijuteriile din argint Sterling o alegere atemporală și elegantă. Argintul Sterling este unul dintre cele mai ușoare metale disponibile, ceea ce face ca bijuteriile să fie o alegere extrem de ușoară și frumoasă, care poate fi folosită atât zilnic, cât și la evenimente speciale.

Cu strălucirea sa frumoasă și calitatea sa ridicată, argintul Sterling este practic cel mai accesibil metal prețios de pe piață, ceea ce face posibilă achiziționarea de bijuterii unice de lux, la un preț accesibil.

Beneficiile bijuteriilor din argint

  1. Durata de viață și Durabilitate

După cum am menționat, bijuteriile făcute din argint reușesc să-și păstreze frumusețea și forma în utilizarea de zi cu zi, ceea ce le face o necesitate pentru orice iubitor de bijuterii.

Bijuteriile frumoase și elegante nu se demodează niciodată. Și dacă ai grijă de ele, pot dura timp de generații și pot fi cu tine pentru totdeauna. Trebuie doar să ții minte să nu le porți atunci când speli vasele sau intri în duș, pentru că argintul nu reacționează foarte bine la contactul cu substanțele chimice. Trebuie să le păstrezi separat, departe de praf, într-o cutie de bijuterii, să le porți cât de des și să le speli cu apă caldă și bicarbonat de sodiu dacă vezi că încep să prindă un aspect platinat. Dacă le îngrijești cum trebuie, le poți lăsa moștenire din generație în generație, pentru că vor arăta la fel de bine.

  1. Prietenos cu alergiile

Mulți oameni suferă de alergie la nichel sau alte forme de alergie la diverse metale care apar în diverse bijuterii. În această situație, argintul este o alegere bună în ceea ce privește bijuteriile prietenoase cu alergiile. Bijuteria poate fi purtată zilnic fără un risc semnificativ de reacții la alergii.

  1. Nu se demodează niciodată

Argintul îți permite să ții pasul cu cele mai recente tendințe și moda fără să-ți depășești bugetul. Strălucirea și luciul unei bijuterii din acest metal  fac ca aceasta să rămână întotdeauna atemporală, elegantă și strălucitoare, fără să se poată demoda. În plus, argintiul este o culoare frumoasă și universală care se potrivește perfect cu orice look și poate fi purtată cu tot ce ai în garderoba ta.

Fie că ești invitat la un eveniment important, o nuntă, o aniversare sau doar pentru a lua o cafea cu un prieten drag, o bijuterie frumoasă făcută din argint 925 te poate face întotdeauna să arăți perfect aranjată, frumoasă și strălucitoare.

În plus, culoarea neutră și fină a argintului merge de asemenea foarte bine în contrast cu alte metale de bijuterii, cum ar fi aurul alb, ceea ce face posibilă combinarea și îmbinarea diferitelor combinații de bijuterii pentru un look elegant și sofisticat exact cum îți dorești.

Bijuteriile din acest material versatil și nemuritor sunt un must-have pentru orice iubitor de bijuterii. Acestea pot fi purtate pentru orice ocazie și pot fi îmbinate în mod natural cu celelalte bijuterii preferate ale tale. Vei vedea că ai opțiunea și de a alege argint + alte pietre prețioase sau semi-prețioase, ceea ce înseamnă că vei avea ce să porți indiferent de ocazie sau de codul vestimentar cerut.  În plus, este o bijuterie incredibil de durabilă, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu ce faci sau unde ești atunci când porți bijuteriile tale frumoase și strălucitoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri