Caută
Close this search box.

Cătălin Drulă: E incredibil că discutăm despre o rectificare bugetară în aprilie

drulă

Banii din PNRR ar umple astfel de găuri bugetare, dar aceștia sunt blocați pentru că actuala guvernare nu vrea să facă reformele necesare, a susținut deputatul Cătălin Drulă, liderul USR, la B1TV, adăugând că e incredibil să discutăm despre o rectificare bugetară în aprilie.

„Este incredibil că discutăm în luna aprilie, practic, despre o rectificare bugetară, adică este o recunoaștere că acest buget a fost construit pe baze mincinoase, lucru pe care USR l-a spus de când l-au adus în Parlament și am ridicat de atunci necesitatea ca PSD și PNL să nu mai crească cheltuielile pentru clientela de partid, să taie pensiile speciale”, a declarat Cătălin Drulă.

„Nu vor să taie pensiile speciale, vedem că au venit cu o variantă care cosmetizează și nu ia nici măcar 5% din cât ne costă pensiile speciale, 12 miliarde de lei, și acum o discuție în spațiul public despre tot felul de tăieri și de contraziceri de la o zi la alta. Ne spun liderii coaliției că e nevoie de tăieri, iese președintele Iohannis, ne spune că nu. Acum sunt niște proiecte de ordonanță de urgență în spațiul public pe care nu și le asumă nimeni”, a adăugat liderul USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri