Caută
Close this search box.

Percheziţii la sediul din Bruxelles al PPE, făcute de anchetatorii germani

Poliţia belgiană şi anchetatorii germani au efectuat marţi percheziţii la sediul central din Bruxelles al Partidului Popular European (PPE), de centru-dreapta, ca parte a unei anchete ce se desfăşoară în Germania, relatează POLITICO.

Partidul, care are cei mai mulţi membri în Parlamentul European, a precizat într-un comunicat că reprezentanţi ai autorităţilor din Belgia şi Germania au fost marţi la sediul său din Bruxelles.

Vizita anchetatorilor are legătură cu o investigaţie care se desfăşoară în landul german Turingia, spune comunicatul PPE, fără a oferi detalii.

„Partidul cooperează în deplină transparenţă cu autorităţile implicate, furnizând toate informaţiile şi documentele relevante”, a menţionat PPE. „Alte informaţii nu pot fi dezvăluite, deoarece ancheta din Germania este în curs de desfăşurare”, a precizat aceasta, citat de News.ro.

Din PPE fac parte partide din toate cele 27 de state membre ale UE, dar şi din ţări aflate în afara blocului european, cum ar fi cele din Balcanii de Vest, Norvegia, Elveţia şi Ucraina.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri