Caută
Close this search box.

Primul politician care cere închiderea România TV

Presedintele REPER, Dacian Cioloş, a cerut vineri seara ca postul Romania TV sa fie inchis.

„Guvernele care au platit bani publici acestei organizatii se fac vinovate de cresterea acestui monstru de propaganda si manipulare”, arata Ciolos.

„Romania TV ar trebui inchisa. De ani de zile sunt un aparator al libertatii de exprimare, al ziaristilor si al presei libere. Dar ce face Romania TV nu este nici presa, nici jurnalism si nu serveste nici unui cetatean roman in afara fugarului tepar al statului roman, Sebastian Ghita, si prietenilor lui politici sau de afaceri.

Toate institutiile platite din bani publici pentru a reglementa audio-vizualul romanesc sunt platite degeaba cit timp Romania TV linseaza zilnic cetateni romani in suferinte medicale, se face portavoce pentru vocile Rusiei in Romania si depaseste toate limitele libertatii de exprimare incitand la ura si discriminare.

Guvernele care au platit bani publici acestei organizatii se fac vinovate de cresterea acestui monstru de propaganda si manipulare.

Orice politician care va merge la emisiunile acestui post de propaganda ruseasca va fi partas la modul brutal si iresponsabil in care moderatorii Romania TV au calcat in picioare memoria unei femei in suferinta”, a scris Ciolos pe Facebook.

Victor Ciutacu a avut, joi, o prima reactie in urma amplelor proteste legate de modul in care a ales sa comenteze problemele de sanatate pe care le-a avut jurnalista Iulia Marin, recent decedata.

Peste 1.500 de medici, jurnalisti, profesori, scriitori au semnat un protest legat de emisiunile RTV, dedicate Iuliei Marin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri