Caută
Close this search box.

Util pentru pacienți: serviciile de oftalmologie de la Spitalul Militar Central

Secția clinică a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila“ București este, de asemenea, centru de instruire pentru European Board of Ophthalmology, având un număr de trei cadre didactice: prof. dr. Tătaru Călin, șef de lucrări dr. Mihail Zemba și asistent universitar dr. Laura Macovei.

În clinică se pregătesc aproximativ 40 de rezidenți în oftalmologie, militari și civili, români și străini, în diferiți ani de pregătire. De asemenea în clinică sunt realizate modulele de oftalmologie – cursuri teoretice și lucrările practice – pentru 3 sau 4 serii de studenți ai UMF „Carol Davila“ în fiecare an universitar. Prof. dr. Tătaru Călin coordonează un număr de 9 doctoranzi, iar în fiecare an în clinică își realizează lucrări de licență 1‑2 studenți ai Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila“. Cadrele didactice ale clinicii au susținut cursuri postuniversitare cu tematica legată de transplantul de cornee, chirurgia cataractei, ecografie oculoorbitară. Clinica de Oftalmologie, prin reprezentanții săi cu funcții de conducere și decizie, este membru activ în luarea deciziilor în cadrul Societății Române de Oftalmologie.

Clinica a fost implicată activ în organizarea ultimelor douăzeci de Congrese Naționale de Oftalmologie și a unui număr de 5 Congrese ale Societății Române de Glaucom.

Detalii referitoare la personalul medical găsiți AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri