Caută
Close this search box.

Accident teribil între duba Penitenciarului și duba Poliției

Duba Penitenciarului Focșani cu patru deținuți  și un autoturism al Poliției din Buzău au intrat în coliziune, marți, pe drumul european E85, în apropiere de municipiul Buzău.

Șoferul dubei cu arestați a fost rănit, iar cei doi agenți au suferit răni superficiale. Un al treilea autoturism a intrat în mașinile Ministerului de Interne, potrivit stiridebuzau.ro. Nici unul dintre ocupanții acestia nu a avut de suferit în urma accidentului.

Potrivit IPJ Buzău, este vorba de o coliziune între trei autovehicule, o autoutilitară condusă pe direcția Vrancea către Buzău de către un conducător auto în vârstă de 55 de ani, din Vrancea și alte două autoturisme, care circulau din sens opus, la volanul cărora se aflau doi conducători auto de 27 de ani, respectiv 64 de ani, ambii din Buzău.

„Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea conducătorului autoutilitarei, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, potrivit IPJ Buzău.

FOTO: Stiri de Buzau

Mascații Poliției și jandarmii au intervenit pentru a prelua deținuții din autospeciala avariată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri