Caută
Close this search box.

Anca Alexandrescu, suspendată de pe Realitatea PLUS?

CNA a decis joi suspendarea emisiei postului Realitatea PLUS pentru zece minute, pe spațiul orar al emisiunii realizate de Anca Alexandrescu.

„Vă anunț, domnilor de la CNA si domnilor politicieni, că de ce vă este frică nu veți scăpa: am să le dau spațiu în emisiunea lui Simion și lui Șoșoacă și tuturor celor care o să vă spună adevărul până o să vă iasă pe nas.

Nu mă speriați, nu mă intimidați, o să ne căutăm dreptatea în instanță și am încredere că judecătorii din această țară vor face dreptate. I-am apărat și pe cei de la RTV, pentru că și lor li se pregătește ceva, nu numai nouă”, le transmite jurnalista de la Realitatea.

„Astăzi, la CNA, comanda politică a funcționat la fix. S-a transmis că este ultima sancțiune înainte de a încerca să ne închidă de tot. Dar vă dau o veste bună și lor o veste proastă: NOI nu ne vom opri”, avertizează Anca Alexandrescu.

Realitatea PLUS este obligată de CNA ca pe data de 18 mai să întrerupă emisia postului timp de zece minute, în intervalul 19.00 – 19.00, timp în care să difuzeze numai textul sancțiunii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri